Vacature: Projectleider/werkvoorbereider
16 februari 2022

Goed nieuws: ons team wordt uitgebreid met één van de leukste functies bij De Kock Elektro! Zoek jij veel vrijheid, verantwoordelijkheid en uitdaging? Dan is dit een buitenkans voor jou!

Wat hebben we jou te bieden?

Een baan die geen dag verveelt, bij een leuk bedrijf. Maar dat is niet alles:

  • Al onze collega’s hebben een eigen specialisme. Dat motiveert! Samen hebben we flink wat ervaring en kennis welke je mag delen met opdrachtgevers (én je collega’s).
  • Vanzelfsprekend krijg je een mooi salaris (en goede pensioenregeling) passend bij de rol die je krijgt;
  • Ook met de secundaire arbeidsvoorwaarden zit het goed. Je krijgt een laptop, telefoon, auto van de zaak, genoeg vakantiedagen, vers fruit, een fijne werkplek en leuke collega’s;
  • Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om door te groeien binnen De Kock. Wil je meedenken over het verbeteren van onze bedrijfsprocessen? Kom maar op!

Hoe ziet jouw werkdag bij ons eruit?

Projecten voorbereiden en coördineren! Dat mag je breed opvatten. Jij bent van calculatie tot oplevering betrokken bij onze elektrotechnische projecten. Het ene moment schakel je met een opdrachtgever over de nieuwbouw van hun nieuwe hoofdkantoor en even later bespreek je met de monteurs de aanleg van spanningsrailen in een fabriek.

Je werkt aan meerdere projecten tegelijkertijd, dus je bent ook regelmatig op locatie om bijvoorbeeld bouwvergaderingen bij te wonen, montageploegen aan te sturen en af te stemmen met opdrachtgevers en projectpartners.

Kortom: jij zorgt ervoor dat onze projecten veilig, goed, op tijd, binnen het vastgestelde budget én naar tevredenheid van de opdrachtgever worden afgerond.

Wat verwachten we van jou?
  • Je hebt (bij voorkeur) al wat jaren ervaring in de elektrotechniek, het liefst in een vergelijkbare functie;
  • Je schakelt makkelijk met opdrachtgevers, leveranciers en projectpartners;
  • Je geeft op een natuurlijke, positieve manier leiding aan je collega’s;
  • Je weet dat zelfstandigheid en verantwoordelijkheid geen probleem zijn voor jou;
  • Je schrijft makkelijk mails, projectplannen en offertes;
  • Je hebt zin om op korte termijn aan de slag te gaan, het liefst fulltime.

Grijp je kans en solliciteer!

Genoeg over ons. We zijn benieuwd naar jou! De eerste stap is simpel. Stuur een mail met jouw CV naar robert@dekockelektro.nl. Je krijgt sowieso snel een reactie en als we denken dat er een klik is, plannen we meteen een kennismakingsgesprek.

Meer weten over de vacature of over ons? Bel dan naar Robert via 0418 652 128.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin