UNETO-VNI veranderd zijn naam naar Techniek Nederland
18 januari 2019

De Kock Elektro is net als vele andere bedrijven, lid van de ondernemersorganisatie UNETO-VNI. Vanaf 15 januari 2019 is deze organisatie verder gaan onder de naam Techniek Nederland. Voor ons als lid is dit een reden om onze relaties hierover te informeren. Niet alleen over de naamsverandering, maar ook de reden waarom wij lid zijn van deze organisatie. In dit artikel vertellen we hier meer over.

Ondernemersorganisatie UNETO-VNI

De UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. De organisatie bestaat uit een grote groep leden die in deze business werkzaam zijn. Samen met de leden, benoemt de directie, commissies en werkgroepen voor specifieke onderwerpen. Een dergelijke commissie of werkgroep onderzoekt het vastgelegde thema. Daarvoor gaan zij in gesprek met overheid, politiek, het onderwijs, maar ook de vakbonden. Zij behartigen daarbij de belangen van de circa 5.000 aangesloten leden. Ook onderzoeken zij nieuwe technologieën of installaties.

Nieuwe naam Techniek Nederland

Vanaf 15 januari 2019 wordt de naam Techniek Nederland gevoerd. Er is gekozen voor deze naam omdat deze krachtige en duidelijke benaming, de belangen van de leden beter behartigt. Een belangrijke doelstelling is om meer mensen binnen te halen in de sector van de installatiebedrijven en technische detailhandel. Om de nieuwe naam meer bekendheid te geven, zal er een intensieve campagne worden gestart met diverse reclame-uitingen.

Wat betekent de organisatie voor haar leden?

Het belangrijkste doel van de organisatie Techniek Nederland, is het behartigen van de belangen van de aangesloten leden. Daarbij gaat het vooral om zaken als wet- en regelgeving, onderwijs en kwaliteit van installaties en onderdelen daarvan. De eindklant mag van een lid van Techniek Nederland, een bepaalde kwaliteit verwachten. Bovendien kunnen de leden ook advies inwinnen voor de meest uiteenlopende zaken. Vanuit de gebundelde ervaring uit de markt helpt de organisatie door te voorzien in informatie en te lobbyen bij belangrijke beslissingen.

Lidmaatschap De Kock Elektro

De Kock Elektro is ook lid van Techniek Nederland. Onze belangrijkste motivatie daarvoor is dat wij gebruik kunnen maken van de kennis van de organisatie. Dit doen wij om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn. We worden namelijk geïnformeerd over de nieuwste (technologische) ontwikkelingen. Ook kunnen onze mensen trainingen en cursussen volgen om hun niveau te verhogen of om zich meer te specialiseren. Ook kunnen wij in specifieke gevallen advies in winnen om onze klanten ook in moeilijke situaties te helpen. Zo kunnen wij u, door ons lidmaatschap, altijd informeren over de veiligste, meest duurzame en modernste installatie.

Heeft u vragen over de naamswijziging van UNETO-VNI? Of wilt u meer weten over wat De Kock Elektro voor u kan betekenen? Of heeft u een specifieke situatie en wilt u daar advies over? Neem dan contact met ons op voor al uw vragen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin