De Kock Elektro

Turn-Key specialist in midden-
en laagspanningsinstallaties

Over ons

Turn-Key specialist in grote vermogens en duurzame projecten

De Kock Elektro bv is als sinds 2006 een servicegericht elektrotechnisch installatiebedrijf.  Met een team van 20 techneuten realiseren wij E-installatie projecten van zowel midden- als laagspanningsinstallaties. Wij maken ons sterk voor turn-key projecten met 100% klanttevredenheid.

Bent u op zoek naar een betrokken en professionele partner op het gebied van elektrotechnische installaties? Neem dan eens contact op met één van onze mensen. Samen met u gaan we op zoek naar een passende oplossing voor uw energievraagstuk.

Onze kracht is het daadkrachtig realiseren van innovatieve projecten met een no-nonsense mentaliteit.

Over De Kock Elektro

De Kock Elektro bv is erkend door Techniek Nederland, InstallQ en SEI. Daarnaast zijn we een SBB erkend leerbedrijf.

Turn-key werkmethode

Wij zijn een installateur die werkt volgens het turn-key principe. Wij ontzorgen u volledig als het gaat om E-installaties.

Projectmatig

Een project wordt bij ons van ontwerp tot oplevering begeleid door één projectleider.

Projectmatig

Onze projectleider is uw aanspreekpunt voor alles wat met uw project te maken heeft. Van elektra tot de aanleg van datakabels of het aansluiten van een toegangscontrole.

Elektra

Wij verzorgen uw stroom vanaf de leverancier tot uw apparaten en installaties.

Elektra

Wij leveren en installeren alle voorkomende elektrotechnische installaties. Onder andere transformators, inkoopstations, verdelers, spanningsrailsystemen, PV voedingen en nog veel meer.

Andere installaties

Wij verzorgen ook de bekabeling en aanleg van andere installaties.

Efficiënte montage

Datanetwerken, inbraakbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole, brandmelding en andere voorkomende elektrotechnische installaties worden door ons bekabeld en aangelegd.