Nieuwe website De Kock Elektro
4 juni 2019

In de afgelopen jaren hebben wij een verschuiving meegemaakt in onze diensten. Steeds vaker ontvangen wij opdrachten voor de aanleg en installatie van middenspanningsinstallaties. Ook de aanleg van de voeding van PV installaties komen steeds vaker voor. Daarom hebben wij onze diensten anders ingedeeld om beter aan te sluiten bij onze werkzaamheden. Deze nieuwe indeling willen we duidelijk zichtbaar maken en daarom hebben we een nieuwe website laten maken. 

Diensten

De oude website gaf niet meer het juiste beeld van ons bedrijf. Omdat het voor iedere bezoeker van belang is om te zien wat wij doen en wie wij zijn, hebben we gekozen voor een meer overzichtelijke weergave. De technische inhoud van de verschillende diensten zijn voor ieder project verschillend en wordt daarom niet uitvoerig beschreven. Ieder project wordt met de klant besproken en aan de hand van die specifieke situatie, uitgevoerd.

Het werk wat wij dagelijks uitvoeren hebben we ingedeeld onder de volgende diensten:

  1. Utiliteitsbouw
  2. Middenspanning
  3. Energiedistributie
  4. LED systemen

Zelfde bedrijf gebleven

Hoewel de nieuwe website een nieuw uiterlijk heeft, blijven wij nog altijd De Kock Elektro die u kent. Onze nuchtere aanpak en korte lijnen, zijn nog altijd zoals u van ons gewend bent. Heeft u vragen op het gebied van elektrotechnische installaties? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Feedback

Hoewel de uiterste zorg is besteed aan deze website kan het zijn dat er een fout in is geslopen. Mocht u een onvolkomenheid zien, wilt u ons dan informeren? Heeft u suggesties over de inhoud? Uw feedback wordt altijd gewaardeerd.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin