Verdeelstations

De Kock Elektro en verdeelstations

De stroom die vanaf de energieleverancier wordt geleverd bestaat uit een enkele aansluiting. Deze stroom moet (indien nodig getransformeerd naar laagspanning) worden verdeeld voor de verschillende eindgebruikers en/of onderverdelers. Het kan hierbij gaan om zowel een inpandig station of een station voor buiten op het terrein.

De Kock Elektro maakt uitsluitend gebruik van installatiemateriaal en verdeelkasten van gerenommeerde merken. Dit om de kwaliteit en veiligheid van de elektrotechnische installaties te waarborgen.

De aanleg en de installatie van de verdeelstations realiseren wij inclusief de aanleg van de benodigde bekabeling en kabelgoten of ladderbanen. De bevestigingsmiddelen hiervan worden door ons geleverd.

De Kock Elektro verdeelstations

Een verdeelstation verdeelt de stroom vanaf de transformator, naar de stroomgebruikers.

Installatie van verdeelstation

Een verdeelstations wordt geïnstalleerd om de stroom vanaf de transformator op te splitsen naar eindgebruikers en/of onderverdelers.

Verdeelstation nodig?

De Kock Elektro is de aangewezen partner voor de levering, maar ook de installatie van verdeelstations. Neem contact met ons op voor advies en/of een offerte.
Aanvragen