Middenspanning

De Kock Elektro en middenspanning

Wij zijn gespecialiseerd in middenspanning installaties, zoals transformators, verdeelstations, spanning rail systemen en pv-voedingen. Wij werken hiervoor samen met gerenommeerde leveranciers om zo de hoogste kwaliteitsnorm te halen.

Spanning van meer dan 1.000 Volt  wordt middenspanning genoemd. Deze spanningswaarden worden vooral gebruikt voor de distributie van stroom. Een hoog voltage staat transport over lange afstanden toe, maar kan ook grote energieverbruikers van stroom voorzien.

Zowel de civiele als de zakelijke markt zitten midden in een energietransitie. Op grote schaal worden er pv-installaties en windenergieparken aangelegd. Al deze opgewekte spanning moet worden getransporteerd en opgeslagen. De Kock Elektro is dé partner voor de aanleg van dit energienetwerk.

De Kock Elektro is gespecialiseerd in middenspanning installaties, zoals transformators, verdeelstations, spanning rail systemen en pv-voedingen.

Middenspanning installaties

Wij leveren en monteren middenspanning installaties voor zowel de utiliteitsbouw als de industrie. Deze installaties hebben we onderverdeeld in de onderstaande categorieën.

Heeft u een aanvraag voor een middenspanning installatie?

Neem dan contact met ons op en één van onze mensen kan u adviseren over uw situatie.
Advies

Middenspanning aanvragen