LED systemen

De Kock Elektro en LED systemen

Goede verlichting is van groot belang voor ieder pand. Niet alleen is goed licht belangrijk voor de zichtbaarheid, maar ook voor ons welzijn. 

LED verlichting is ook nog een lichtbron die erg weinig energie verbruikt. 100.000 branduren zijn de norm waardoor LED verlichting ook nog eens een duurzame oplossing is voor bedrijven.

Traditionele verlichting wordt steeds vaker vervangen voor duurzame LED verlichting. De Kock Elektro is gespecialiseerd in LED systemen met vele opties. Bijvoorbeeld met geïntegreerde bewegingsmelding, maar ook modulaire opbouw.

Wij zijn dealer van Luminaid, de leverancier van o.a. het Datalux lichtsysteem. Deze energiezuinige verlichting is daarnaast programmeerbaar en te installeren in combinatie met een domotica systeem.

De Kock Elektro LED systemen

LED verlichting is niet alleen energiezuinig, het gaat ook lang mee en is programmeerbaar naar ieders wens.

LED lichtsystemen

Goede verlichting die voldoende licht genereert, lang meegaat en weinig energie verbruikt. Als de verlichting ook nog geprogrammeerd en automatisch (per zone) kan worden geschakeld, dan heb je het over een goed LED lichtsysteem.

Energiezuinig

Minimaal stroomverbruik en een grote lichtsterkte.

Energiezuinig

Omdat LED verlichting weinig stroom verbruikt ten opzichte van traditionele verlichting, wordt er behoorlijk bespaard op de energierekening.

100.000 branduren

LED verlichting heeft een lange levensduur wat zich uit in veel branduren.

100.000 branduren

Omdat de LED verlichting zoveel branduren heeft, zijn lichtbronnen veel minder snel aan vervanging toe. Dit bespaart op de aanschaf van lichtbronnen, maar ook op de arbeid die nodig is om de verlichting te vervangen.

Programmeerbaar

De nieuwste LED techniek is programmeerbaar.

Programmeerbaar

De modulaire LED lichtsystemen die wij leveren zijn per zone/ruimte programmeerbaar. Daarbij kan de lichtsterkte worden aangepast aan de aanwezigheid van mensen. Geïntegreerde sensoren registreren beweging.

Recente Projecten

Overstappen op duurzame LED verlichting?

Onze mensen zijn ervaren in het adviseren, ontwerpen en installeren van LED verlichtingssystemen. Neem contact op voor advies.
LED